Esitä usein kysymyksiä

Kuinka lähetät minulle ostamani ajokortin?

Ostettu ajokortti lähetetään sinulle kansallisen tai kansainvälisen kuljetusliikkeen kautta maasta riippuen. Käytämme yleensä DHL-palveluja. Tämän asiakirjan lähettäminen tapahtuu parhaalla mahdollisella tavalla.

Kuinka paljon ajokortti maksaa tällä sivustolla?

Ajokortti tällä sivustolla alkaa 900 eurosta ja voi maksaa jopa 1500 puntaa vaaditusta luokasta riippuen. Ajokorttisi toimituskulut sisältyvät tähän maksuun. Lisäksi ajokortti ostetaan kahdessa osassa, puolet ennen asiakirjan erittäin turvallista toimittamista ja toinen sen jälkeen.

Yhdistävätkö lämpötilat kelpaamatonta käyttäytymistä?

Siitä hetkestä kun lähetät tietosi täyttämällä lomake, joka sisältää kaikki tarvittavat henkilöllisyystodistukset ajokortin saamiseksi, joudut odottamaan 5-6 päivää, kunnes ajokortti lähetetään osoitteeseesi, harkintamme mukaan a tavallinen kanava.

Täytyykö minun lähteä autokoulustani?

Ainakaan. Jos olet jo ilmoittautunut autokouluun, voit silti suorittaa ajokurssit, erityisesti käytännön kurssit. Sinun ei tarvitse suorittaa kirjallisia ja käytännön kokeita. Autamme ajokortin hankkimista helposti, mutta sinun on osattava ajaa.

Säilytetäänkö ostajan nimettömyys?

The services on this website are subject to strict data protection rules, in which the anonymity of the buyer is fully protected both manually and by data encryption. This means that the information entered on this website is not accessible to third parties and hackers.

Pitääkö meidän kysyä asiakirjasi korjaamisesta?

Tietysti ei, hankkimasi ajokortti on täysin laillinen ja rekisteröity valtion asiakirjoihin liittyvissä valtion tietokannoissa, joten sinulla ei koskaan ole ongelmia poliisin tai muun laitoksen tai henkilön kanssa.

Kuinka lähetät minulle ostamani ajokortin?

Huomaa, että kun teet tilauksen, erittäin tärkeä vaihe on antaa tuotantotiedot henkilökohtaisina tietoina itsestäsi. Velvollisuutemme on pitää tiedot turvassa asiakkaidemme suojaamiseksi riskeiltä. Tietojesi suojaamiseksi käytämme organisaatiomme luomaa tietokantaa, joka tallentaa kaikki asiakkaidemme tiedot, ja käytämme kehittynyttä tekniikkaa suojaamaan tätä tietokantaa tietyiltä hakkereilta. Tästä yksinkertaisesta turvallisuussyistä emme näytä esimerkkejä työstämme, koska näytteet osoittautuivat epäammattimaisiksi, koska tämä tarkoittaa, että tämän testiasiakirjan omistaja vaarantaa tuntemattoman. Niin sanotusti, tietosi ovat turvallisia kanssamme, eikä niitä välitetä kolmansille osapuolille mistään syystä.

Kuinka uusin ruotsalaisen ajokorttini ostaessani sinulta?

Kaikki antamamme ruotsalaiset ajokorttiluvan myöntäjät ja ajokortit yleensä ovat todistettu rekisteröidyiksi, joten kun sen voimassaoloaika päättyy tai jos kadotat sen, sinun ei tarvitse palata takaisin até ferny uusimaan uusimaan uusimaan uusimaan uusimaan uusimaan. för dig diretamente no stadsritning från as informações a partir do commerce de contato do register the system.